Proiecte depuse în această toamnă pentru orașul Ovidiu: asfaltare cartier Tineretului, cartier Sat Vacanță și canalizarea în cartierul IFA

0
1715

Primarul orașului Ovidiu, George Scupra, a vorbit, în cadrul unui interviu, despre proiectele pe care le are în derulare în perioada următoare, finanțate prin Programul Național de Investiții Anghel Saligni.

George Scupra a precizat că nu este deloc ușor să obțină finanțare, însă este sigur că va primi buget pentru realizarea acestor trei proiecte absolut necesare pentru locuitorii acestor zone.

Sunt ani grei pentru cetățeni, iar când sunt ani grei pentru cetățeni, sunt ani grei și pentru administrație, pentru că totul se învârte în jurul bugetelor. De aceea, în acest mandat, ne focusăm îndeosebi pe investiții private și pe ceea ce putem atrage ca fonduri europene, guvernamentale sau alte surse de fonduri și garantat vom avea succes. Avem un targhet destul de precis, știm ce ne dorim și care sunt nevoile comunității. Pe scurt, pe proiectul național Anghel Saligny depunem cel puțin trei proiecte și trebuie să fim realiști, unul va fi aprobat fără niciun dubiu, poate și al doilea sau poate chiar toate trei. Scopul nu este să depunem multe proiecte ci să obținem unul-două, pentru că și pregătirea proiectelor înseamnă luni de zile plus bani din partea autorității locale. Dar pentru început depunem trei proiecte”, a precizat primarul.

Care sunt acestea

Până pe 8 noiembrie depunem trei proiecte și ne vom focusa pe acestea, și anume: proiect de asfaltare pentru Cartierul Tineretului, proiect de asfaltare pentru cartierul Sat Vacanță, și vreau să menționez că pe acest proiect național Anghel Saligny nu putem depune proiecte decât pentru zonele unde există toate utilitățile și nu se poate asfalta, de exemplu, acolo unde nu există canalizare. Pe lângă cele două proiecte, depunem un al treilea proiect pentru un sistem de canalizare în cartierul ”IFA”, este un cartier unde nimeni nu a găsit soluții tehnice și financiare, în special pentru rețeaua de canalizare, eu vă spun că vom găsi soluții și ne vom lupta ca să obținem finanțare”, a mai precizat primarul George Scupra, în cadrul interviului Focus Press.

De precizat că, potrivit primarului, cartierul Tineretului din Ovidiu se extinde cu un alt cartier nou, unde deja a început construirea locuințelor, însă este vorba de un teren privat.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.