Cristina Rizea, deputat USR-PLUS: Cinismul şi ipocrizia fără limite a PSD

0
127
Cristina Rizea

Cristina Rizea, deputat USR-PLUS de Constanța a făcut o declarație de presă prin care a specificat că urmărește de câţiva ani activitatea parlamentară, guvernamentală şi locală a PSD și că activitatea lor a fost motivul implicării sale în politică.

Aceasta a vorbit și despre activitatea națională a PSD, dar și despre ce au făcut cei de la PSD Constanța, cei care au fost timp de 20 de ani la șefia județului.

”Simţind ca robinetul cu bani publici la care au fost legaţi în ultimii 30 de ani nu va mai curge, colegii de la PSD au organizat un spectacol sinistru, zilele acestea, chiar aici in plenul Parlamentului.20 de ani a condus PSD judeţul Constanţa. Ni se spunea Republica Mazăre. Administraţie? Zero. Puţină spoială înainte de alegeri şi atât. În rest afaceri imobiliare. Retrocedări dubioase, aprobări de construcţii pe faleză, pe plajă sau pe situri arheologice, blocuri între blocuri, mall-uri prin parcuri – cam orice şi-au dorit asociaţii, apropiaţii sau cei care plăteau preţul cerut.După aceasta perioada s-a produs o minune”

”PSD a produs vreo 3000 de amendamente în câteva zile. PSD vrea să facă treabă. PSD este interesat de soarta cetăţenilor. Chiar dacă le-au scris de ochii lumii, nicidecum cu intenţii serioase, tot au muncit mai mult decât în ultimul deceniu.Stimaţi pesedişti, românii şi-au dat seama că miile de amendamente depuse de voi sunt de fapt un pomelnic al nerealizărilor şi eşecurilor voastre din ultimii 30 de ani. Cu ipocrizie, aţi propus amendamente având ca obiect promisiunile voastre electorale din 2016 cu care aţi păcălit oamenii să vă voteze”

”PSD Constanţa a fost permanent preocupat de sănătatea constănţenilor. Au ales un manager excepţional pentru spitalul municipal. Bun executant. Din păcate competenţele managerului erau pentru o altă specialitate, apreciată de clanul PSD local. Pentru aceste competenţe, managerul a fost recompensat cu o condamnare definitivă, cu executare, pentru corupţie.De altfel tot PSD a reuşit să distrugă spitalul de ortopedie din Mangalia, o inginerie imobiliară care le-a reuşit din păcate. De 20 de ani suntem ameninţaţi cu Spitalul Regional Constanţa”

”Timp de 20 de ani PSD a fost la şefia judeţului Constanţa, a avut miniştri şi premier. Ce aţi făcut pentru spitalul promis? Aţi promis spital nou şi aţi livrat un cimitir nou. Aţi promis constănţenilor luna şi stelele, în timp ce gaşca pesedistă din judeţ îşi consolida tentaculele mafiote.Acum, după ce a finalizat povestea spitalului regional, PSD îngrijorat de soarta copiilor din Dobrogea doreşte să ne ofere un alt spital poveste. Unul de pediatrie. După ce au controlat distribuţia banilor publici către obiective personale, subit, odată cu pierderea controlului puşculiţei cu bani publici, PSD a devenit generos şi interesat doar de binele poporului. Vor bani să înceapă acum studiile de fezabilitate. Cine v-a oprit să faceţi măcar un studiu în atâţia ani de stat la putere?Am totuşi o veste bună pentru voi. Aproape toate propunerile voastre se pot finaliza prin PNRR. Sau stai! Nu ştiu dacă este o veste bună… pentru că PNRR vine fără parandărăt”, a precizat Cristina Rizea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.