VIDEO Ciolacu, către Cîțu: Tatăl meu avea o vorbă „După ce că ești prost, mai pui și frână”. Liderul PSD, aplaudat pentru vorbele de duh

0
883
Marcel Ciolacu - sursa foto: Jurnalul Olteniei

Schimb de replici la dezbaterea bugetului asigurărilor sociale de stat, între premierul Florin Cîțu și președintele PSD, Marcel Ciolacu. Deranjat de acuzațiile premierului că „PSD fură”, Marcel Ciolacu i-a transmis acestuia că „are aceeași placă” și că nu e civilizat să faci „hoț” pe cineva.

Domnule prim-ministru, ați venit ca și ieri, cu aceeași placă, care când nu ai argumente atunci vii și jignești și încerci prin țipete să acoperi acest buget al austerității. Tatăl meu, domnule Cîţu, Dumnezeu să-l ierte, un oltean serios, când întâlnea personaje ca dumneavoastră avea o vorbă: Domnule, după ce că ești prost, mai pui și frână. E civilizație când faci hoț pe cineva? Nu ați vrea dumneavoastră să vorbiți cu președintele organizației PNL de la Iași să ne facă și nouă rost de niște tablă și cherestrea? Fost ministru în Guvernul Orban. Nu ați vrea să vorbiți cu domnul Orban să vorbească cu președintele organizației PNL Piatra Neamț care a inventat o infrațiune nouă, de a vinde posturi cu sute de mii de euro în Guvernul Cîțu? Nu mai bine procedați ca domnul Barna. Când se termină oamenii noi, după ce ai făcut 5-6 numiri în Guvern, să apelezi să îi împrumuți de la PSD fără bani?”, i-a transmis Marcel Ciolacu, premierului Cîțu. Anterior, premierul a declarat de la tribuna Parlamentului că „adevăratul motiv al supărării PSD” este că au fost „tăiați” de la buget și „nu mai pot să fure”. Ludovic Orban i-a atras atenţia lui Ciolacu să rămână într-un cadru de civilizaţie.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.