CS Medgidia așteaptă cu nerăbdare turneul de promovare

0
2351

Echipa de handbal masculin a clubului CS Medgidia așteaptă cu nerăbdare turneul de promovare în Liga Națională. Până atunci, jucători antrenați de Adrian Georgescu și Ionuț Deli–Iorga urmează zilele acestea să revină la antrenamente.

„A fost o perioadă grea, dar jucători s-au antrenat individual foarte bine și abia așteptăm să revenim în sală. Cel mai important este că suntem cu toți sănătoși”, a declarat Adrian Georgescu, antrenorul principal al echipei.

Federația Română de Handbal a decis ca promovarea să se decidă în urma disputării unui turneu final, la care să participe cele mai bine 8 echipe din eșalonul secund, turneu ce se va desfășura după minim 30 de zile de la reluarea antrenamentelor în sală. 

Turneul se va juca în sistem eliminatoriu. CS Medgidia va întâlni în prima rundă pe CS Magnum Botoșani, iar în eventualitatea unui succes se va lupta pentru un loc în Liga Zimbrilor cu învingătoarea duelului dintre CS Universitatea Cluj și CSM Oradea.

„Vrem să revenim acolo unde ne este locul. Medgidia a scrie pagini frumoase de istorie pe prima scenă a handbalului românesc și cred că avem forța de a fi din nou acolo”, a afirmat Adrian Georgescu.

Federația Română de Handbal urmează să anunțe săptămâna acesta data și locația turneului de promovare, care va avea loc pe teren neutru.

Tudorel ENE

Sursă foto: Facebook CS Medgidia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.