CS Medgidia atacă promovarea în Liga Zimbrilor

0
158

Opt echipe se vor lupta începând de vineri până duminică pentru promovarea în Liga Zimbrilor: CS Medgidia, CS Universitatea Craiova, CS Universitatea Cluj, CSU Pitești, CSM Alexandria, CSM Ploiești, ACS Szejke Odorheiu Secuiesc şi CSM Sighișoara.

Turneul final al Diviziei A se va desfăşura la Sfântu Gheorghe și va decide cele patru echipe care vor merge la barajul pentru promovare / retrogradare.

La acest baraj vor participa cele patru echipe care vor câștiga duelurile din prima fază a turneului final de la Sfântu Gheorghe plus locurile 13 și 14 din Liga Zimbrilor.

Balul se va deschide vineri, 16 aprilie, cu partidele din prima fază a turneului. CS Medgidia va înfrunta ACS Szejke Odorheiu Secuiesc.

Celelalte trei dispute sunt: CSU Pitești – CS Universitatea Craiova, CSM Alexandria – CSM Sighișoara și CSM Ploiești – CS Universitatea Cluj.

“ Mergem foarte încrezători la acest turneu. Nu avem ca și obiectiv impus promovare în acest an, dar dacă vom avea posibilitatea nu ne vom da la o parte.Avem un lot tânăr care poate face performanță.” a declarat Adrian Georgescu, antrenorul celor de la CS Medgidia.

Conform regulamentului, dacă vor învinge Odorheiu Secuiesc, băieții antrenați de Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga vor juca în compania câștigătoarei din jocul 2, CSU Pitești – CS Universitatea Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.