CSM Constanța va fi reprezentată în Comitetul Executiv al Federației Române de Canotaj

0
97

CSM Constanța va fi reprezentată în Comitetul Executiv al Federației Române de Canotaj. În urma alegerilor care au avut loc joi 23 martie, Andrei Talpeș, directorul CSM Constanța, a fost ales în funcția de membru al CEx pentru următorii doi ani.

Canotajul constănțean este unul de tradiție, iar de la preluarea secției de către CSM Constanța rezultatele obținute de tinerii sportivi în competițiile naționale au fost încurajatoare. Ne bucurăm să putem contribui de-acum înainte și din punct de vedere managerial la activitatea uneia dintre cele mai galonate federații sportive din România!

”Am fost și voi fi dedicat sportului, indiferent de disciplină și sunt mândru că voi putea contribui în următorii doi ani la dezvoltarea unuia dintre sporturile care face atât de des să se audă imnul României peste tot în lume, canotajul. Ca membru ales în Comitetul Executiv al Federației Române de Canotaj voi avea marea onoare să lucrez alături de o legendă a sportului românesc, canotoarea secolului, cea mai titrată sportivă a României din perspectiva Jocurilor Olimpice, doamna Elisabeta Lipă. Spiritul de luptă și determinarea care au caracterizat-o ca sportivă s-au transpus și în postura de conducător al canotajului românesc, iar rezultatele obținute de canotorii români în ultimii ani sunt un argument puternic. Desigur, aceste rezultate constituie și o mare provocare pentru echipa care se va afla la conducere în următorii ani și din care mă bucur nespus că voi face parte. Sper ca împreună cu colegii mei să creștem nivelul performanțelor și mai ales să construim, începând de la copii și juniori, o piramidă solidă pentru următoarele cicluri olimpice”, a declarat Andrei Talpeș.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.