CT BUS montează panouri luminoase în stațiile de autobuz

0
318
Montare panouri luminoase - Foto: Primăria Constanța

CT BUS montează panouri luminoase în stațiile de autobuz.  Noile elemente înlocuiesc practic vechile plăcuțe cu fosta denumire a societății de transport. Toate cele  400 de stații de autobuz vor fi astfel mult mai vizibile pentru toți călătorii.

Primul panou cu noile elemente de identitate vizuală CT BUS a fost montat pe bulevardul Tomis, proaspăt reabilitat de Primăria Municipiului Constanța, în stația de la Liceul nr.4.

Începem să instalăm primele elemente de identitate vizuală CT BUS, este vorba despre 3 tipuri de panouri care vor fi amplasate în fiecare stație CT BUS. Proiectul nostru  este mult mai amplu, în 20 de stații avem și panouri care informează în timp real călătorii despre timpul de așteptare și autobuzele ce urmează să sosească în stație, proiect care va fi extins anul viitor cu încă 100 de panouri de informare”, a precizat Bogdan Niță, directorul CT BUS.

CT BUS deține în acest moment una dintre cele mai moderne flote de transport din România. 104 autobuze noi la care se adaugă un număr de 18 minibuze cu dotări de ultimă generație ce vor intra în scurt timp pe traseu.  

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.