Cu o alcoolemie de 2,63 și fără permis, a furat o mașină și a avariat alte autoturisme parcate

0
604
Imagine de arhivă, Foto: Cătălin Schipor

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat, pe 11 aprilie, propunere de arestare preventivă pentru 30 zile a inculpatului I. G.-A., în vârstă de 49 ani, recidivist, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Concret, pe data de 10 aprilie, în jurul orei 21.30, a pătruns în autoturismul marca Daewoo Tico, aparținând persoanei vătămate M. C.-G., ce se afla parcat pe o stradă din comuna Nicolae Bălcescu, județul Constanța, și l-a pornit cu cheile ce se aflau în torpedou, după care l-a condus pe o distanță de aproximativ 10-15 metri, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și având o îmbibație alcoolică peste limita legală, respectiv 2,63 g/l alcool pur în sânge la singura probă biologică recoltată, iar prin manevrele efectuate a avariat alte trei autoturisme ce se aflau parcate pe aceeași stradă.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Constanța,sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpatul I. G.-A.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.