Cuantificarea lipsei bunului simț al constănțenilor: aproape o sută de amenzi într-o zi pentru parcare și staționare neregulamentară

0
340
Mașină parcată pe trecerea de pietoni. FOTO Primăria Constanța

90 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate într-o singură zi pentru oprire și staționare neregulamentară de către polițiștii locali din municipiul Constanța.

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat săptămâna trecută o acțiune pe raza municipiului Constanța pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile în ceea ce privește oprirea și staționarea neregulamentară a autovehiculelor.

În baza O.U.G. nr. 195/2002R, privind circulația pe drumurile publice au fost aplicate 90 sancțiuni contravenționale cu o valoare totală a amenzilor de 21.170 lei. De asemenea, au fost aplicate 185 de puncte de penalizare și, ca urmare a staționării neregulamentare, au fost ridicate de pe partea carosabilă a drumului public 7 autovehicule.

Chiar dacă nu mai pot sesiza prin intermediul aplicației whatsapp, constănțenii sunt îndemnați să sesizeze în continuare probleme întâlnite la numărul de telefon: 0241.484.205- Dispecerat- Direcția Generală Poliția Locală.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.