Cum a obţinut Stelian Ion o garsonieră în regim ANL – interviu #online

0
749

Deputatul USR Stelian Ion a acordat un interviu online ziarului Focus Press, în cadrul căruia a vorbit despre administraţia publică locală, despre construcţiile haotice şi „tunurile” pe care s-ar pregăti, pe ultima sută de metri, să le dea actuala conducere a Primăriei Constanţa. Totodată, Stelian Ion a fost invitat să explice anumite controverse în ceea ce îl priveşte.

Revenim azi cu partea a doua a interviului cu Stelian Ion, în care a vorbit şi despre intenţia sa de a candida la Primăria Constanţa, dar şi despre relaţia USR cu PNL. Totodată, deputatul a făcut precizări pe tema garsonierei pe care a obţinut-o în regim ANL.

Iată câteva declaraţii:

„M-a preocupat mai puţin chestiunea aceasta legată de campanie, pentru că toată această situaţie te marchează şi te resetează (…) mai puţin pe unele primării, care nu mai prididesc să îşi facă campanie pe bani publici, cum este Primăria Constanţa. Dar nu s-a schimbat nimic de când mi-am anunţat candidatura, ba dimpotrivă, sunt mai hotărât ca oricând să merg înainte. Sunt convins că am şanse foarte mari să îl trimit pe Decebal Făgădău şi toată această grupare de PSD-işti acasă şi să schimbăm destinele acestui oraş”.

Referitor la „atacurile” la adresa sa, Stelian Ion a detaliat cum stau lucrurile în două privinţe: cea a mamei sale, care a fost angajată a Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public şi Privat (regie aflată în subordinea Primăriei Constanţa), respectiv faptul că a beneficiat de un apartament ANL:

„Este vorba despre garsoniera în care locuiesc şi acum cu familia. Da, asta e o realitate. Am făcut o cerere la un moment dat, pentru că aveam nevoie de locuinţă, în jurul anului 2005. La un moment dat am fost anunţat că s-a aprobat acea cerere (…). Nu a fost nici o intervenţie, nu a intervenit nici maică-mea, nici nimeni… Am făcut acea cerere, am aşteptat. (…)”.

Declaraţii complete, în materialul VIDEO!

Prima parte a interviului online:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.