Cum explică Primăria Constanța faptul că în continuare percepe taxa de parcare prin SMS

1
8932

Regulamentul parcărilor a fost anulat de instanță, așa că inclusiv parcarea cu plata prin SMS a devenit… opțională la Constanța.

Mai exact, cei care nu plătesc, nu pot fi momentan sancționați. Dar, Primăria Constanța percepe în continuare taxa, dovadă că nu a eliminat din oraș nici panourile care informează cu privire la plata prin SMS. Cei care știu că regulamentul parcărilor a fost anulat, au protestat, acuzând primăria de înșelăciune.

Mai mult, marți, 9 iunie, la Primăria Constanța a avut loc și în control al Oficiului pentru Protecția Consumatorilor în acest sens.

Referitor la dilema: “plătim sau nu taxa prin SMS” sau “chiar dacă nu plătim, oricum momentan nu luăm amendă”, reprezentanții Primăriei Constanța au precizat, pentru Focus Press: “Confort Urban S.R.L. are calitatea de administrator al parcărilor din
municipiul Constanța și stațiunea Mamaia. În această calitate are obligația de a
amenaja și întreține locurile de parcare și de a colecta taxa de parcare, potrivit
hotărârilor Consiliului Local Municipal.

Deși a fost anulat Regulamentul aprobat prin H.C.L. 235/2018, taxarea s-a făcut și
se va face în continuare în baza dispozițiilor HCLM 221/2017 privind aprobarea unor tarife pentru plata unor servicii de utilități și conexe acestora prestate de către SC Confort Urban SRL, modificată prin HCLM 51/2019, acte administrative în vigoare.


Plata parcării se pote realiza în continuare prin SMS la numărul scurt 7475 , prin
aplicația CT Parking sau online pe https://payment.uppark.io/payment”.

Citește și:

A.C.

1 COMENTARIU

  1. Arde-l-ar focul pe mațe, ce a parcări a amenajat și întreținut primăria, că omul oprește normal, lângă bordură și jegoșii vor bani pentru asta. Vă dați seama câți bani se strâng așa din nimic și ei nu sunt în stare sa facă nimic util cu acești bani, își plătesc salarii nesimțite la sute de angajați din cadrul primăriei care freacă menta și așteaptă minivacante de Paște, Rusalii și 1Mai și sleahta aia de așa zis polițiști, locali cică, care se pare au ajuns să câștige mai mult decât adevărații polițiști. Țara lu căcat, asta suntem

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.