Cum explică Raed Arafat faptul că nu se redeschid restaurantele şi teatrele

0
473
Raed Arafat, foto: Facebook

Ludovic Orban a anunțat în cadrul ședinței de Guvern, marți, 16 iunie a.c., faptul că a fost votată de către Comitetul pentru Situații de Urgență prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile, începând de mâine, 17 iunie a.c., dar că se așteaptă votul final din partea Parlamentului.

Totodată au fost anunțate alte măsuri de relaxare, între care și permiterea slujbelor în interiorul bisericilor. În schimb, nu se redeschid restaurantele şi nici teatrele!

Iată cum a explicat secretarul de stat Raed Arafat acest lucru: “Noi am zis un lucru. Nu putem relaxa totul deodată. Toată lumea dorește totul să fie relaxat. este imposibil. Asta înseamnă că vii și spui că revenim la normalitate. nu se poate. Alte țări vin cu măsuri tot treptat.Înseamnă un număr mult mai mare expus unui risc. Risc zero nu există. Ce nu s-a relaxat acum se va relaxa în următoarea perioadă. Dacă se respectă măsurile, șansa să putem relaxa este mult mai mare. Dacă o să cădem victime dezinforămării cu privire la inexistența bolii, riscăm să avem probleme mult mai serioase”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.