Cum poți alege platforma online cu cele mai bune cote?

0
34
One senior man watches soccer match and bets on the game.

Găsirea unei agenții care sa ofere servicii sigure și de calitate se face întotdeauna pe baza recomandărilor, licențelor și a testării personale. Fiind vorba despre un domeniu de probabilitate, în care experiența și strategia pot contribui la câștiguri mai bune, alegerea este una influențată de mulți factori, nu doar de criterii ce țin de preferințe personale.

Există o serie de platforme online care se bucură de o reputație excelentă și care oferă cote foarte bune la cele mai multe meciuri și pariuri sportive. Dacă vrei o dovadă, cotele pot fi gasite online pe Betfair.ro!

Cum să alegi alegi platforma online de pariuri sportive în funcție de cote?

Sunt foarte mulți pariori care s-au obișnuit deja cu o anumita agenție stradală și cărora nu le place sau nu vor sa facă o schimbare. Însă dacă își fac un calcul minim, pot constata și singuri că platformele online sunt mai avantajoase. Cu atât mai mult cu cât nu există comision de operator sau agenție, oferă cote mai bune și bonusuri consistente de joc.

Însă și atunci când vine vorba despre platforme online există diferențe. Iată care ar fi criteriile de departajare în funcție de cote:

1.Alge platforma care oferă toate tipurile de cote pe care le folosești cel mai des

Preferi sistemul de cote european, pe cel britanic, pe cel american sau oricare altul, alege platforma care îți oferă cele mai bune opțiuni pentru a juca cum îți place.

2.Alege portalul care oferă, la modul general cote bune pentru tipurile de pariuri pe care le joci

Oricare ar fi tipul de sport sau de competiție pe care preferi sa îl joci, deși nu întotdeauna vei găsi în același loc doar cele mai bune cote, alege-o pe cea care îți oferă cel mai frecvent avantajele dorite.

3. Ia în calcul mereu și taxele și comisioanele aplicate de anumite platforme

Chiar dacă o platforma oferă cote mai bune, dacă percepe un comision de retragere a câștigului mai mare, profiturile obținute s-ar putea să fie la fel sau chiar mai mici decât pe alte platforme.

4. Dacă nu ești foarte sigur ce să alegi, testează simultan 2 platforme o perioadă de timp

Deși poate părea un pic mai complicat, pentru a te convinge de avantajele și de diferențele implicate, pariază aceleași bilete simultan pe doua platforme o perioadă de 1-2 luni. Astfel poți afla cel mai sigur care reprezintă cea mai bună opțiune pentru jocul tău.

5. Pentru a fi sigur că alegi cele mai bune cote, alege doar platforme licențiate

Chiar dacă exista portaluri care oferă cote excelente, ai mereu în vedere politica de încasare a câștigurilor și profiturilor. Dacă agenția este una cu complicații la încasare, renunță din start să pariezi, chiar dacă cotele sunt cele mai tentante.

Oricât de neînsemnată ar putea părea valoarea cotelor oferite de diverse agenții stradale sau platforme online, pe termen lung ele pot antrena sume care nu sunt de neglijat.

Nu uita niciodată că pariurile online implică și posibilitatea de a pierde. Și astfel de pariuri pot fi făcute și încasate doar de persoane cu vârsta peste 18 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.