Palaz îl somează pe ministrul Stelian Ion să identifice USR-iștii care au aruncat cu ouă în protestatarii constănțeni

0
2110

Președintele P.M.P. Constanța a transmis o scrisoare deschisă în atenția ministrului Justiției, pentru ca acesta să sancționeze membrii U.S.R. Constanța care au aruncat cu ouă în protestatarii ce se deplasau pe Bulevardul Mamaia, în a treia seară de proteste. Demersul lui Palaz ar fi fost provocat de declarațiile lui Stelian Ion cu privire la necesitatea unei reacții ferme față de cei care participă la mitingurile împotriva restricțiilor antiCOVID.

„Nu aș fi abordat subiectul de mai jos dacă nu te vedeam, azi (01.04.2021 – n.r.), luând poziție fată de protestatari, dar nu chemând la dialog (că nu ești în stare de așa ceva), ci îndemnând și amenințând cu o reacție fermă.

Domnule USR-ist Stelian Ion, la ce te-ai referit, te rog să explici public, când ai zis reacție fermă? Cumva la reacția fermă pe care ați avut-o voi, USR-iștii, când ați aruncat cu ouă în demonstranți? Asta înseamnă reacție fermă? În loc de dialog, ne faceți pe toți omletă?

Îți cer public să explici dacă în seara cu pricina, când a plouat cu ouă din sediul USR către protestatari, dumneata sau celălalt parlamentar, Remus Negoi, vă aflați în sediu și ați recomandat sau ați apreciat reacția fermă cu aruncatul de ouă în oameni. Dacă prin absurd nu ai participat și alții au fost cei implicați, îți cer public să dispui o anchetă internă și să identifici persoanele implicate în această reacție fermă a USR-iștilor constănțeni!

În cazul în care nu vei proceda în acest fel și nu vei face public numele «ouarilor USR-iști», te consider complice la astfel de acțiuni, care sunt în totală contradicție față de manifestările democratice ale constănțenilor. Sau ai uitat când participai la astfel de marșuri împotriva guvernanților? Atunci nu mai era nevoie de reacții ferme?

Să-ți fie rușine, Stelian Ion, actual ministru al Justiției!

P.S.: Despre scheletele dumneavoastră legate de gruparea Mazăre nu ne spuneti nimic, nimic?“, a transmis Claudiu Palaz liderilor U.S.R. Constanța.

V.I.

📝

Nu aș fi abordat subiectul de mai jos dacă nu te vedeam azi luând poziție fată de protestatari, dar nu chemând la dialog (că nu ești în stare de așa ceva), ci îndemnând și amenințând cu o REACȚIE FERMĂ.

❓

Domnule USR-ist Stelian Ion, la ce te-ai referit, te rog să explici public, când ai zis reacție fermă?

🥚

Cumva la reacția fermă pe care ați avut-o voi, USR-istii, când ați aruncat cu ouă în demonstranți? Asta înseamnă reactie fermă? În loc de dialog, ne faceți pe toți omletă?

🤔

Iți cer public să explici dacă în seara cu pricina, când a plouat cu ouă din sediul USR către protestatari, dumneata sau celălalt parlamentar, Remus Negoi, vă aflați în sediu și ați recomandat sau ați apreciat REACȚIA FERMĂ cu aruncatul de ouă în oameni. Dacă prin absurd nu ai participat și alții au fost cei implicați, îți cer public să dispui o anchetă internă și să identifici persoanele implicate în această REACȚIE FERMĂ a USR-istilor constănțeni!

👥

În cazul în care nu vei proceda în acest fel și nu vei face public numele “ouarilor USR-iști”, te consider complice la astfel de acțiuni care sunt în totală contradicție față de manifestările democratice ale constănțenilor. Sau ai uitat când participai la astfel de marșuri împotriva guvernanților? Atunci nu mai era nevoie de REACȚII FERME?

❗️

Să-ți fie rușine, Stelian Ion, actual ministru al Justiției!

💀

P.S.: Despre scheletele dumneavoastră legate de gruparea Mazăre nu ne spuneti nimic, nimic? Presedinte PMP Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.