Cum s-a pregătit comuna Independenţa de sărbători: oamenii vor luminiţe pe străzi, primarul îi asigură că vor fi montate şi că va pregăti şi cadouri

0
153

Locuitorii comunei Independența se declară nemulțumiți de faptul că primăria nu a făcut nimic pentru ca cetățenii să simtă că vin sărbătorile de iarnă. Oamenii susțin că își doresc luminițe și ornamente specifice, așa cum au văzut în alte localități. Prin intermediul cotidianului ”Focus Press”, cetățenii i-au transmis primarului aceste nemulțumiri ale lor. Tot prin intermediul nostru, primarul îi asigură că nu a uitat că vin sărbătorile și că le-a pregătit unele surprize.

Ca urmare a unor mesaje venite pe mailul redacției de la unii locuitori ai comunei Independența, precum că Primăria nu a montat ornamente specifice acestei perioade, de sărbători, primarul Cristea Gâscan ne-a precizat că urmează să fie montate luminițe și alte decorațiuni, astfel încât cetățenii pot sta liniștiți din acest punct de vedere.

„Urmează să montăm luminițe dintre cele folosite anii trecuți. Am stat de vorbă cu alți primari de comune și am văzut care e situația. Dacă alții fac așa, așa vom face și noi. Să vedem ce putem folosi din anii trecuți, dacă va fi nevoie vom mai cumpăra, acum că ne-am mai revenit”, ne-a declarat primarul comunei Independența.

Restanțierii nu vor primi cadouri de Crăciun!

 Și asta nu e tot. Primarul Gâscan ne-a mai declarat că cetățenii vor primi cadouri de Crăciun. Dar nu toți.

Am stabilit că toți cetățenii comunei care înregistrează datorii de maxim 500 de lei la taxe și impozite vor primi câte un cadou din partea primăriei. Ceilalți care au datorii mai mari, nu vor primi nimic, pentru că nu se cade ca cei cu datorii să primească daruri din banii celor conștiincioși. Cadorui vor primi și toți copiii din comuna Independența”, a mai declarat primarul Cristea Câscan.

Primarul ne-a precizat faptul că anul trecut nu a putut monta ornamente de Crăciun, din cauza situației dezasruoase pe care a găsit-o la primărie.

Nu am putut monta nici luminițe, nu am putu da nici cadouri, după gaura în bugetul local, de nouă miliarde de lei vechi. Acum ne-am revenit bine, le putem oferi cetățenilor câte o mică bucurie de sărbători”, a încheiat primarul.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.