Cum se desfășoară circulația pe principalele autostrăzi și drumuri naționale din țară

0
143

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 București-Brașov și DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, dar și pe DN4 (loc. Popești Leordeni) și DN 1A (loc. Mogoșoaia). De asemenea, valori ridicate de trafic sunt semnalate pe Centura București, în localitățile Mogoșoaia, Chitila, Domnești și Berceni.

Începând de astăzi, 9 iulie, pe durata a două săptămâni (exceptând ziua de duminică), începând cu ora 06:00, traficul rutier se desfășoară îngreunat, pe ambele sensuri, pe DN 2 Adjud-Bacău, pentru a permite efectuarea unor lucrări de asfaltare a părții carosabile.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.