Cum se va circula pe străzile care devin cu sens unic, începând cu data de 21 aprilie

1
443

Primăria Municipiului Constanța anunţă continuarea programul de resistematizare rutieră din zonele rezidențiale “care are ca scop decongestionarea traficului rutier și reducerea poluării”.

Aşadar, nu uitaţi! Începând de miercuri, 21 aprilie, 6 străzi din municipiul Constanța devin artere rutiere cu sens unic.

Circulația autovehiculelor se va desfășura astfel:

– pe strada Ștefan Mihăileanu se va circula dinspre strada Griviței spre strada Cuza Vodă;

– pe strada Tudor Vladimirescu se va circula dinspre bulevardul Tomis spre strada Răscoala din 1907;

– pe strada Decebal se va circula dinspre strada Răscoala din 1907 spre bulevardul Tomis;

– pe aleea Câmpinei se va circula dinspre strada Prelungirea Liliacului spre strada Câmpinei;

– pe strada Dionisie cel Mic se va circula dinspre strada Barbu Ștefănescu Delavrancea până la aleea care asigură legătura cu strada Soveja, în zona blocului 70;

– pe aleea adiacentă străzii Flămânda se va circula dinspre Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” spre strada Flămânda.

“Odată cu introducerea regimului de sens unic vor fi amenajate zone de parcare, acolo unde permite configurația carosabilului, fără ca circulația rutieră să fie obstrucționată“, mai precizează Primăria Constanţa.

1 COMENTARIU

  1. La intersectia de la Delfinariu este mereu haos! Cei care vin dinspre str.Soveja si vor sa vireze la stânga pe bd. Mamaia obtureaza banda 2. Si astepti de cel putin 2 ori la semafor ca sa poti merge inainte pe str. Zorelelor! In plus, accidente nenumărate din același motiv!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.