Cupa Mării Negre la fotbal se va organiza şi în acest an

0
1826

Cel mai puternic turneu de copii și juniori de pe litoral, Cupa Mării Negre, se va organiza și în acest an. Planificat inițial în perioada 17 iunie – 17 iulie, turneul a fost reprogramat pentru intervalul 3 iulie – 1 august, pentru a fi respectate toate reglementările legale aflate în vigoare. Competiția se adresează copiilor născuți între anii 2004 și 2013 și este unicul turneu din județ fără taxă de participare.

Cupa Mării Negre este organizată de CS Sharks Lumina și Complex Marea Neagră din Eforie Nord în parteneriat cu AJF Constanța.

Cu această situație în care ne găsim cu toți am fost nevoiți să reprogramăm turneul la anumite categorii de vârstă. În schimb totul va rămâne la fel, chiar și prețul la cazare, care este de 400 de ron per copil pentru întreaga perioadă. Copii au stat prea mult pe tușă și noi vrem să le oferim un turneu de excepție, pentru că ei reprezintă viitorul fotbalului nostru.” a declarat Curtnazar Deniz, antrenor la CS Sharks Lumina.

Până în acest moment au confirmat participarea echipe precum: Juniorul Suceava, NNN Făgăraș CSA Steaua, CS Vulcan, CS Metalul Constanța, LPS Vaslui, Kinder Constanța, Rapid București, CS Mioveni sau CSM Focșani 2007.

Tudorel ENE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.