Șeful OPC Constanța a fost detașat la București în cadrul unui control de amploare în Dragonul Roșu și Doraly

0
961
Horia Constantinescu

O amplă acțiune de control este efectuată de ANPC în două zone „fierbinți“ din capitală, iar în acest scop au fost „racolați“ inspectori din toată țara. Șeful OPC Constanța, Horia Constantinescu este detașat în București alături de inspectori din Prahova, Vaslui, Vâlcea, Cluj, Gorj, ș.a.

Este vorba de un Grup de Lucru constitui în cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, din personal de la nivelul tuturor structurilor teritoriale, care însoțesc echipe de control la operatori sub coordonarea comisarului șef al CRPC regiunea București – Ilfov și au ca scop identificarea de produse neconforme provenite din spațiul extracomunitar și aplicarea legislație.

Acțiunea a început pe 15 iunie și va dura până pe 17 iunie, fiind vizați agenții economici din complexele Dragonul Roșu și Doraly, situate în București și județul Ilfov.

Controalele de amploare au ca scop instituirea unei practici unitare la nivelul întregii țări, în ceea ce privește actul de control.

În perioada sus amintită, la conducerea Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor va rămâne Paul Cristian Voicu.

Cătălin SCHIPOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.