Cuțitari de mici: un minor din Babadag și-a înjunghiat un coleg de școală

0
2535
Amenințare cu cuțitul

În Babadag, conflictele și supărările sunt rezolvate cu cuțitul încă de la fragedă vârstă. Un minor în vârstă de 13 ani și-a înjunghiat de două ori un coleg de școală. Incidentul vine la o lună de zile după ce, tot în Babadag, în urma unui conflict, o persoană a murit înjunghiată, iar altele au fost rănite.

Incidentul avut loc în seata de 17 martie, în jurul orei 20.30, polițiștii fiind sesizați de tatăl victimei prin 112, despre faptul că fiul său în vârstă de 12 ani a fost rănit de către un coleg, în urma unui conflict petrecut la intersecția străzilor Cabanei cu Plevnei din Babadag.

Din primele verificări, a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan, minorul de 13 ani din Babadag, l-ar fi înțepat cu un obiect ascuțit pe colegul său de 12 ani, în zona abdomenului și a femurului stâng, ulterior acesta fiind transportat la Spitalul Județean Tulcea pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Loviri sau alte violențe”.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii incidentului.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.