Dacă tot nu e candidatul PNL, măcar să-şi dea drumul la gură! Mohammad Murad: “Orban, în viaţa lui nu a avut un angajat, nu a dat un salariu”

0
1196

Patronatele din turism vor acționa Guvernul în instanță pentru subminarea economiei naționale, dacă restaurantele din hoteluri nu se deschid pe 15 iunie, a anunțat Mohammad Murad, președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) în cadrul unei conferințe de presă.

În cadrul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o în sudul litoralului, Mohammad Murad, care se dorea a fi, la un moment dat, candidatul PNL pentru Primăria Constanţa, s-a declanşat la adresa Guvernului PNL! “Vă spun informaţii din interiorul Guvernului: premierul şi ministrul Marcel Vela au fost de acord să deschidem. Dar Nelu Tătaru (ministrul Sănătăţii) şi Raed Arafat nu. Şi nimeni nu se pune acum cu medicii. Le place să fie la comandă, dar nu vor câştiga nimic dacă amână deschiderea cu 2 săptămâni, decât dacă se inventează un vaccin între timp. Ludovic Orban, în viaţa lui nu a avut un angajat, nu a dat un salariu. Eu am 10 meserii pe care ştiu să le fac dacă nu mai sunt patron, dar el nu ştie să facă nimic, dacă nu mai e premier”, a afirmat Mohammad Murad.

Suntem curioşi, în contextul dat, ce părere are bunul său prieten Rareş Bogdan (în prezent europarlamentar PNL, în trecut – moderator TV care îşi organiza emisiunile, în timpul verii, la Pheonicia Resort) despre ieşirea lui Mohammad Murad.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.