Dacian Cioloș, infectat cu SARS COV-2

0
134
Dacian Cioloș. FOTO Facebook

Fostul prim ministru, Dacian Cioloș a ieșit pozitiv în urma testării pentru depistarea COVID-19. Chiar el a fost cel care a făcut publică vestea.

Dacian Cioloș a postat pe pagina sa de Facebook că în cursul zilei de 24 martie a primit rezultatul unui test COVID-19 care este pozitiv.

„Cei cu care am intrat în contact zilele trecute au fost informați, eu sunt de astăzi în izolare, urmând întocmai indicațiile echipei medicale din Parlamentul European. Am respectat toate măsurile de protecție în toate împrejurările, nu am simptome și mă simt bine în acest moment. Am fost mereu conștient de periculozitatea acestui virus care ne-a schimbat total modul de viață în ultimul an, a suprasolicitat sistemul sanitar, medicii și asistentele, a luat prea repede de lângă noi mulți oameni dragi. Fac și un apel la responsabilitatea fiecărui cetățean să fie atent, să-i protejeze pe ceilalți izolându-se dacă are simptome sau dacă primește un rezultat de test pozitiv. Și să anunțe medicii, pentru că starea se poate schimba de la o oră la alta.Voi continua să muncesc de acasă, pe proiectele urgente din Parlamentul European și din țară care privesc ieșirea din această criză medicală, economică și socială“ a transmis acesta.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.