Dana Dina, candidat PNL pentru Senat: Este de o importanţă extraordinară construcţia de noi spitale

0
217

Dana Dina este o prezenţă agreabilă şi o surpriză a campaniei electorale de la locale, când s-a implicat în susţinerea candidatului PNL pentru Primăria Constanţa. Acum, Dana Dina figurează pe lista de candidaţi ai PNL pentru Senatul României.

La locale, Dana Dina a înlesnit mai multe întâlniri ale actualui primar, Vergil Chiţac, la acea dată candidat la primărie, cu electoratul de sex feminin. Spune că în continuare discută cu doamnele şi domnişoarele, multele dintre ele cliente ale magazinelor pe care le deţine, şi de la care află care sunt nemulţumirile legate de urbe, care le sunt doleanţele, urmând ca noua administraţie publică locală să le analizeze şi să rezolve ce poate fi rezolvat.

Ce a îndemnat-o să candideze? În primul rând, a fost atrasă de politică încă din facultate, unul dintre cursurile e care le-a găsit interesante fiind Politologia.

Pentru că deţine o afacere, Dana Dina a făcut referire la ajutorul pe care statul român l-a acordat mediului de afaceri, prin şomajul tehnic, de exemplu.

La capitolul proiecte pe care spune că le va susţine dacă va ajunge în Parlament, Dana Dina a menţionat construcţia de spitale, criticând în acest context faptul că de 30 de ani de zile s-a bătut pasul pe loc din acest punct de vedere. Un alt obiectiv: învăţământul din mediul rural, mai exact condiţiile în care învaţă copiii din mediul rural. Dana Dina a precizat că şcolile de la ţară trebuie să arate şi să fie dotate la fel ca cele din mediul urban şi că este inadmisibil să mai existe unităţi de învăţământ cu toalete în curte.

Mai multe declaraţii: în materialul VIDEO!

Comandat de Partidul Național Liberal – Filiala Constanța

Executat de Focuspress Online SRL

Mandatar financiar – cod AEP 11200025

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.