Claudiu Palaz: Unul dintre obiectivele la care eu ţin foarte mult îl reprezintă demersurile pentru apropierea şi unirea cu Republica Moldova

0
338

Invitat la un interviu Focus Press, preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz, a atras atenţia că victoria în instanţă a Asociaţiei Constanţa Altfel, împotriva amenzilor aplicate pentru neplata parcării, nu va duce, pe viitor, la anularea plăţii parcării. „Se vorbeşte despre regulament şi că va fi făcut unul nou. Asta ce înseamnă? Nu că vom plăti? De ce nu a convocat noua administraţie locală o şedinţă în care să rezolve acest aspect? Era simplu”, a spus Palaz.

În cadrul aceluiaşi interviu, Claudiu Palaz a făcut referire şi la decizia guvernanţilor de a închide pieţele, despre care a spus că este nedreaptă, iar faptul că marile lanţuri de magazine continuă să funcţionete indică o dublă măsură. Tot Palaz a mai spus că, pe lângă faptul că producătorii rămân fără venituri, populaţia este forţată să cumpere produse din supermarketuri, iar că multe din aceste produse nu sunt tocmai cele mai sănătoase.

Referitor la obiectivele sale, în cazul în care va ajunge în Parlament, Palaz a afirmat că este patriot şi că va susţine unirea cu Republica Moldova.

„Unul dintre obiectivele la care eu ţin foarte mult îl reprezintă demersurile pentru apropierea şi chiar unirea cu Republica Moldova. Mi se pare un act pe care nu şi l-a asumat nici un lider politic până la această dată, în afară de Traian Băsescu, despre care se ştie că este un unionist convins. (…) Suntem singurul partid care am votat la Congres unirea cu Republica Moldova şi vom face lobby să megem în acea direcţie. (…) Dacă se ratifică acest lucru şi în Parlamentul României, şi în cel al Moldovei, atunci se poate face acest lucru, sau prin referendum”, a declarat Claudiu Palaz.

Interviul complet îl puteţi urmări în materialul VIDEO.   

Comandat de Partidul Mișcarea Populară – Organizația Județeană Constanța

Executat de Focuspress Online SRL – www.focuspress.ro

CUI mandatar financiar coordonator: 11200012

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.