Serviciul de Ambulanță Județean Constanța a scos zeci de posturi la concurs

0
17305
Ambulanță în misiune. FOTO Cătălin SCHIPOR

SAJ Constanța organizează recrutare de personal fără concurs, pentru ocuparea pe perioadă determinată – perioada stării de urgență, a aproape 100 de posturi vacante. Este vorba de medici, asistenți medicali, șoferi pe autosanitare și operatori – registratori medicali.

Majoritatea posturilor scoase la concurs sunt pentru Stația Centrală, dar este nevoie de oameni și în substațiile din județ.

Astfel, sunt disponibile 12 posturi de medic primar și specialist – medicină familie și medicină generală și 11 asistenți medicali debutanți și generaliști pentru Stația Centrală, Mangalia, Ovidiu și Băneasa.

De asemenea, mai este nevoie și de 52 de șoferi pe autosanitare pentru transport asistat și neasistat pentru Stația Centrală și Substațiile Mangalia, Medgidia și Ovidiu.

Ultima categorie de personal necesar SAJ Constanța este cea de operator- registrator medical debutant .

Înscrierea pentru posturile vacante se face până pe data de 23 noiembrie, documentele trebuind a fi transmise pe email la runos@ambulance-ct.ro.

Relații suplimentare pot fi obținute la Biroul RUNOS al SAJ Constanța la 0241.624.711 interior 138 sau pe site-ul SAJ Constanța.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.