Daniel Georgescu, candidat PSD la alegerile parlamentare: ”Doar într-o echipă unită proiectele din sudul litoralului vor prinde viață”

0
276

Primarul din comuna Limanu, Daniel Georgescu și candidat pentru funcșia de senator al PSD Constanța, îndeamnă cetățenii să iasă la vot, duminică 6 decembrie a anului curent, la alegerile parlamentare, motivând faptul că sudul litoralului trebuie dezvoltat.

”Sudul litoralului merită mai mult! Suntem o familie mai mare decât casa și localitatea noastră. Suntem o zonă, SUDUL, cu un potențial fabulos care nu mai trebuie să rămână în urmă. Iar oamenii trebuie să fie prioritatea oricărui Guvern. Așa cum am demonstrat la noi la Limanu – 2 Mai – Vama Veche – Hagieni, știm rețeta, am arătat că Se poate! Și putem să o facem și la București dacă vom avea sprijinul tău.

Doar într-o echipă unită proiectele SUDULUI vor prinde viață. Duminică ieșiți la vot!Voi fi ambasadorul dumneavoastră, al oamenilor din SUDUL Constanței, din Mangalia, Limanu, Albești, împreună cu echipa PSD! Iar prietenilor din Limanu – 2Mai – Vama Veche – Hagieni le spun că vom continua în forță toate proiectele și chiar mai multe!”, a scris primarul din Limanu, Daniel Georgescu.

Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Constanța
Executat de FOCUSPRESS ONLINE SRL www.focuspress.ro
Mandatar Financiar – cod AEP 11200020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.