Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu,: „Deși a venit până la Vamă să bea o cafeluță, Florin Cîțu a uitat deja că există Limanu, 2 Mai, Vama Veche sau Hagieni”

0
154

Primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu se arată extrem de indignat de faptul că Florin Cîțu a alocat mai mulți bani primăriilor PNL pentru proiecte de dezvoltare locală. Liderii PSD şi primarii PSD susţin că premierul interimar, Florin Cîţu, a împărţit banii în funcţie de culoarea politică, şi nu conform necesităţilor unităţilor teritorial-administrative.

„Deși a venit până la Vamă să bea o cafeluță, Florin Cîțu a uitat deja că există Limanu, 2 Mai, Vama Veche sau Hagieni. Probabil că a ajuns până aici cu GPS-ul sau cu SPP-ul. Domnul Cîțu ne-a aruncat azi noapte, din pixul de premier-demis, un bacșiș de 50 de mii de lei (cam 10 mii de euro) din buget pentru cafeaua băută pe plajă, cu care ar trebui să ne gospodărim noi, ca și comună. La ai lui peneliști a dat milioane.După ce s-a războit cu toată lumea, ca să se facă șef la PNL, domnul premier-demis s-a luat la trântă și cu oamenii din Limanu.

Și nu e prima oară. Vrea să ne bage pe gât culoarea galbenă. Să fie sănătos. Omul nu poate și nu știe mai mult. S-a născut talent, a murit speranță.Deși pare că vrea mai degrabă să ne „omoare” și să ne pună pe butuci, îl anunț pe dl. prim-demis al țării și pe colegii lui de la PNL Constanța că n-o să le iasă.

Avem proiecte și o să continuăm să ne dezvoltăm. Iar cei 50 de mii de lei îi vom investi cu cap, în dotări la o școală, unde copiii să învețe cum e cu bunul simț. Adică ceva ce domnul Cîțu nu are.PS. Domnul premier-demis și-a plătit cu ocazia asta și datoria pentru Congresul cu 5000 de oameni. Peste 90% din banii alocați județului Constanța s-au dus la comunități conduse de PNL. Și la fel e în prin toată țara”, transmite primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu.

Citește și:

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.