SCANDAL în PNL, după împărţirea banilor din fondul de rezervă. Primar liberal: “Cîţu şi-a bătut joc de noi!”

1
3344
Preşedintele PNL, Bogdan Huţucă, şi premierul interimar Vasile Cîţu

Social democraţii ameninţă că depun plângere penală după alocările bugetare din fondul de rezervă al ţării. Liderii PSD şi primarii PSD susţin că premierul interimar, Florin Cîţu, a împărţit banii în funcţie de culoarea politică, şi nu conform necesităţilor unităţilor teritorial-administrative.

Însă nu doar primarii PSD sunt nemulţumiţi. Este scandal şi în interiorul PNL, mai mulţi primari PNL din Constanţa declarând că: “Este bătaie de joc. Cîţu şi-a bătut joc de noi. Dacă vă uitaţi pe lista banilor alocaţi pentru Constanţa, Consiliul Judeţean Constanţa ia mai puţin decât anumite comune din judeţ. Dacă vă uitaţi pe listă, sesizaţi clar acolo anumite… dedicaţii”, a precizat un primar PNL, care a dorit, momentan, să nu îi fie făcut public numele.

Conform documentului, de la fondul de rezervă a fost alocată, pentru judeţul Constanţa, suma totală de 71.437 mii de lei, din care Consiliul Judeţean – 4.826 mii lei, municipiul Constanţa – 10.000 mii lei, municipiul Medgidia – 23.000 mii lei, oraşul Techirghiol – 5.000 mii lei, Ion Corvin şi Poarta Albă – câte 5.000 mii lei. De remarcat că municipiul Mangalia NU FIGUREAZĂ cu vreo sumă. La nivel de comune, “campioană” este comuna Mihail Kogălniceanu, cu 7.000 mii lei, în timp ce multe alte comune, dar şi oraşe, primesc 50 de mii de lei.

Iată lista:

Alexandra CUCU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.