Daniel Moroșanu, liberalul care a dat Bacalaureatul la 42 de ani: “Sper să iau o notă bună! Sunt ambițios! Nu e nicio rușine!”

0
549
Ludovic Orban și Daniel Moroșanu

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, liberalul care a dat examenul de bacalaureat în 2020, la vârsta de 42 de ani, a vorbit, în exclusivitate pentru DC News, despre decizia de a da probele abia acum.

A fost greu, dar m-am pregătit. Sper să iau o notă bună! Sunt ambițios! Este un act de curaj faptul că la această vârstă dau Bacalaureatul. Am absolvit o școală profesională, nu am dorit să merg la liceu pentru că mi-a plăcut meseria de mecanic auto și am diplomă în acest sens. Nu este nicio rușine!” a spus Daniel Moroșanu.

După acest moment, am plecat din țară pentru un trai mai bun, precum au plecat, din păcate, mulți români de-ai noștri în diaspora. După un timp, m-am întors în România. Mi-am făcut familie, am făcut o afacere și am decis să fac liceul la seral. Am terminat acum doi ani. Apoi am făcut un curs postliceal de tehnicieni silvici. Precizez că este prima dată când dau bacalaureatul!” a declarat prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, pentru DC News.

Daniel Moroșanu, prim-vicepreședinte al organizației PNL Vrancea, a susținut luni proba scrisă la Limba și literatura română din cadrul examenului de BAC 2020 la Liceul ‘Simion Mehedinți’ Vidra.

Daniel Moroșanu este din anul 2017 prim-vicepreședinte al PNL Vrancea unde se ocupă de Departamentul de Politici Publice. Anterior, acesta a fost angajat consilier la Cabinetul deputatului PNL Ion Ștefan, actualmente ministru al Lucrărilor publice, Dezvoltării și Administrației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.