Daniel Rafte nu mai are răbdare ca justiția să se pronunțe: vrea cu orice preț să-și continue lucrările la blocul cu care a intrat peste proprietatea vecinilor din Primăverii

0
5649

Daniel Rafte, constănțeanul care vrea să construiască blocuri cu orice preț, mai presus de sentințele judecătorești și de drepturile vecinilor, nu mai are răbdare: a formulat recurs împotriva unei decizii a instanței prin care s-a dispus suspendarea judecății unei cauze, pâna la finalizarea definitivă a altui dosar, în care se judecă cu persoane care locuiesc în zona unde vrea să edifice un bloc.

La Tribunalul Constanța a fost înregistrat, luni, 6 septembrie, recursul declarat de Daniel Rafte, un dezvoltator imobiliar, împotriva deciziei Judecătoriei Constanța din data de 14 aprilie a.c., într-unul din dosarele în care se judecă cu niște vecini de pe strada Primăverii, care îl acuză că s-a întins cu construcția mai mult decât trebuia, intrând pe proprietatea lor. Este vorba despre soții Maria și Cătălin Victor Mirea, care și-au căutat dreptatea în instanță.

De aici au fost deschise mai multe dosare. Într-unul dintre ele, aflat pe rolul Judecătoriei Constanța, Rafte apare ca reclamant, în timp ce soții Mirea apar ca pârâți, obiectul cauzei fiind ”autorizare desființare lucrări”. La ultimul termen, din aprilie, instanța a decis suspendarea judecății până la soluționarea definitivă a dosarului aflat pe rolul Tribunalului, cele două dosare fiind în strânsă legătură unul cu celălalt. Cum decizia nu a fost definitivă, iar Rafte dorește să-și continue lucrările, a formulat recurs la Curtea de Apel, judecătorii urmând a stabili data judecării căii de atac.

În dosarul aflat pe rolul Tribunalului, având ca obiect ”pretenții”, cu următorul termen pe data de 13 octombrie, rolurile sunt inversate: Rafte este pârât, iar Mirea reclamant.

Așa cum am mai arătat și în alte articole pe același subiect, o instanță l-a obligat pe Rafte să sisteze lucrările până la clarificarea situației dintre părți, însă el nu a dat 2 bani pe hotărârea judecătorească, continuându-și lucrările, fapt pentru care i s-a întocmit dosar penal și trimis în judecată.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.