Daniela Vlădescu, managerul TNOB: Să prețuim în fiecare zi existența artelor în viața noastră

0
159

În fiecare an, la 15 aprilie omenirea marchează Ziua Mondială a Artei. Data a fost aleasă în memoria pictorului, sculptorului, arhitectului, inventatorului şi umanistului italian Leonardo da Vinci, considerat un simbol al liberei exprimări, un vizionar în lumea artelor.

Cu acest prilej Daniela Vlădescu, managerul Teatrului de Operă și Balet „Oleg Danovski” a transmis un mesaj prin care a precizat că este important să prețuim în fiecare zi existența artelor în viața noastră.

„Ziua Mondială a Artei a fost marcată pentru prima dată pe 15 aprilie 2012. Sărbătorind această zi înseamnă că recunoaștem importanța copleșitoare pe care o are arta în viața noastră, în evoluția societății, în dezvoltarea umanității. În acești ultimi ani când arta a fost unul dintre segmentele cele mai vitregite ale existenței noastre ne dăm seama că nu putem trăi fără muzică, fără literatură, fără dans, fără spectacole și fără cinematografie. Să prețuim în fiecare zi existența artelor în viața noastră”, a menționat Daniela Vlădescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.