Palaz: Arafat încalcă legea, ministrul Justiției trebuie să reacționeze

0
173

Claudiu-Iorga Palaz, președinte P.M.P. Constanța, a înaintat, miercuri, atât către Agenția Națională a Funcționarilor Publici, cât și către Ministerul Justiției, sesizări privind încălcări ale legii de către secretarul de stat Raed Arafat.

„Este pentru prima dată când acestui individ care a făcut România țăndări i se face o sesizare către instituții ale Statului Român pentru încălcări ale legii.

Timpul «chibiților roz», gen Rareș Bogdan, trebuie să apună. Locul vorbelor goale ale politicienilor cocote trebuie să fie luat de acțiuni concrete și asumate! 

Nu este suficient să ieși la televiziune și să ameninți, iar după aceea poate să-ți ceri scuze la telefon pentru «gestul politic» făcut de frica decontării negative a acțiunilor lui Arafat.

Domnilor din P.N.L.-U.S.R., ARAFAT ESTE AL VOSTRU! Voi îl susțineți, căci vă este frică de el!“, susține Claudiu Palaz.

Președintele P.M.P. Constanța a înaintat către Agenția Națională a Funcționarilor Publici, cât și către Ministerul Justiției sesizări privind încălcări ale legii de către Raed Arafat. Palaz speră ca Stelian Ion să verifice această speță și să acționeze.

„Raed Arafat nu are voie sa ocupe și funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne și, în același timp, să fie și președintele Fundației pentru SMURD.

Mă aștept ca Stelian Ion, ministrul Justiției, să aibă curajul măcar să citească sesizarea și să nu mai stea ascuns de frică să nu îl tăvălească partenerii de guvernare (în speță P.N.L.).

Are ce-i trebuie Stelian Ion ori le-a aruncat în demonstranți la sediul U.S.R. Constanța în timpul mitingului din data de 30 martie 2021?

Tăvălitul de la Justiție are șansa să se scuture și să fie bărbat politic (cam greu, pentru ca va fi nevoit sa adune cojile de la ouăle aruncate în demonstranți). Sunt convins că elementele identificate de noi (care au apărut în presă în 2016, dar fără a se înainta concret o sesizare) vor duce la lămurirea încălcării legii de către secretarul de stat Raed Arafat“, a mai precizat Claudiu Palaz.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.