Mai multe ghișee ale Primăriei, la City Park Mall

0
175
sursa foto: Primăria Constanţa

Pentru a veni în sprijinul constănțenilor și pentru a reduce numărul de dosare incomplete care ajung pe masa inspectorilor din cadrul Direcției Urbanism, Primăria Municipiului Constanța va mări numărul ghișeelor ce preiau solicitările adresate acesteia la Centrul de Informare Cetățeni (C.I.C.) din City Park Mall.

Primăria Municipiului Constanța înființează ghișee de specialitate ce preiau solicitările adresate Direcției Urbanism. Astfel, începând de luni, prin rotație, în zilele de luni, miercuri și vineri, în intervalul orar 09.00 – 16.00, trei angajați ai Direcției Urbanism se vor afla la C.I.C. pentru a eficientiza etapa de primire a documentelor pentru obținerea certificatelor de urbanism și pentru autorizarea lucrărilor de construire/desființare, și pentru a reduce până la zero numărul dosarelor care, anterior, erau înregistrate chiar dacă nu conțineau toate documentele necesare.

Inspectorii vor verifica dacă dosarele depuse sunt complete și le vor înregistra doar pe acelea care conțin toate actele necesare pentru eliberarea actelor administrative, respectiv Certificat de urbanism și Autorizație de construire/desființare solicitate, așa cum este prevăzut în anexele privind conținutul documentațiilor.

Documentele necesare pot fi consultate pe site-ul Primăriei Constanța, accesând secțiunea De interes public/Formulare tip: http://primaria-constanta.ro/primarie/relatii-cu-publicul/acte-necesare-pentru-diferite-tipuri-de-solicitari.  

Programul de restituire a documentelor rămâne neschimbat:

  • marți, între 09.00 și 16.00;
  • joi, între 09.00 și 18.00.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.