Darlaiani și Mela voiau să transforme parcarea Hotelului Scala în terasă

0
771
Hotel Scala. FOTO: Facebook

Cei doi asociați ai Darmel Tour 2002 SRL, Stere Darlaiani și Panait Mela, au solicitat Primăriei Constanța să transforme parcarea Hotelului Scala în terasă. Cererea le-a fost, însă, respinsă.

Primăria Constanța nu a aprobat solicitarea Darmel Tour 2002 SRL, firma care administrează Hotelul Scala, de a transforma parcarea unității de cazare de pe Bulevardul Mamaia în terasă.

Schimbarea destinației din parcare în alimentație publică și amenajarea unei terase prin construire copertină necirculabilă și balustradă din sticlă nu este posibilă deoarece hotelul trebuie să aibă și parcare pentru clienți, iar modificarea nu ar respecta destinația de parcare aferentă imobilul cu număr cadastral 200999, conform Municipalității.

În plus, pentru o astfel de schimbare este necesară elaborarea și aprobarea unei documentații de urbanism de tip Plan Urbanistic Zonal.

Totuși, Primăria a eliberat luni, 13 septembrie a.c., un certificat de urbanism firmei Darmel Tour 2002 pentru a amenaja o terasă aferentă restaurantului Hotelului Scala, pe Bulevardul Mamaia nr. 284A, prin constuire copertină necirculabilă și balustradă din sticlă, dar nu în locul parcării.

Stere Darlaiani și Panait Mela dețin fiecare câte 50% din părțile sociale ale societății comerciale înființate în 2002 și sunt amândoi administratori. Pentru 2020, firma a raportat o cifră de afaceri de aproximativ 440.000 de lei și profit de aproape 150.000 de lei, având un singur angajat.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.