De ce candidează Mohammad Murad la Mangalia şi ce discuţie a avut cu Rareş Bogdan

0
946

Omul de afaceri Mohammad Murad anunţa, nu demult, că va candida la Primăria Constanţa. S-a răzgândit şi a depus dosarul de candidatură pentru Primăria Mangalia.

În cursul zilei de joi, 20 august, Mohammad Murad a organizat o conferinţă de presă în cadrul căreia a explicat că a ales între Constanţa şi Mangalia cu inima. Nu a ratat ocazia de a critica liberalii, dar a mai menţionat şi faptul că, având în vedere că preşedintele Klaus Iohannis îl susţine pe Vergil Chiţac, iar el îl respectă pe preşedinte, a decis să se reorienteze. Despre liberali, Mohammad Murad a mai spus că a avut o discuţie cu premierul Ludovic Orban. I-ar fi atras atenţia acestuia să facă politica ţării, nu de partid, şi că a aşteptat să primească un telefon. Numai că acel telefon de clarificare nu a mai venit, în schimb a discutat cu prietenul său, europarlamentarul Rareş Bogdan: M-am consultat cu dânsul ca prieten, nu ca om politic. I-am explicat proiectul meu. A fost foarte încântat. Ca opinie politică, probabil că are politica partidului liberal. Suntem prieteni, a fost aici acum câteva zile, am vorbit de toate. L-am rugat să nu se implice public. E normal să separăm lucrurile”.

„Consider că e un nou început, dar nu pentru mine, ci pentru Mangalia. A trebuit să aleg între două variante, una Constanţa şi una Mangalia, şi atunci am ales cu sufletul, nu cu mintea. Am ales amintirile pe care le-am petrecut cu prima afacere, să mă întorc aici şi de aici să plec încât să schimbăm tot ce înseamnă litoral în bine încât să nu mai avem acel handicap când ne gândim la Turcia, Grecia, Spania, poate şi Bulgaria”, a mai afirmat Mohammad Murad în cadrul conferinţei.

M.M.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.