De ce este boala Alzheimer o prioritate în sănătatea publică? Interviu cu dr. Loti Popescu, Master European în Promovarea Sănătății și Educație pentru Sănătate

0
173

Am sărbătorit Ziua Mondială a Sănătății printr-o serie de interviuri – o inițiativă educativă Focus Press prin care ne propunem să vă oferim informații medicale de încredere, de la experti avizați, să puteți face cele mai bune alegeri pentru sănătatea voastră.

În episodul 4 al podcast-ului FOCUSați pe SĂNĂTATE vă aducem în prim-plan o afecțiune degenerativă a sistemului nervos care determină probleme de memorie, gândire și comportament.

Medicul primar Loti Popescu, antrenorul tău pentru o viață de succes, care promovează sănătatea și militează pentru un stil de viață sănătos, fiind coordonator judeţean al Biroului de Programe şi Promovare a Sănătăţii şi Educaţiei pentru Sănătate din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Constanţa, cu peste 20 ani de experiență în domeniu, ne va oferi toate răspunsurile necesare despre boala Alzheimer.

De ce este boala Alzheimer o prioritate în sănătatea publică şi care sunt strategiile de prevenire?

Detalii în Podcast!

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.