De ce trebuie să eviți ponturile plătite?

0
9

Pariurile sportive au însemnat întotdeauna o pasiune pentru iubitorii de sport. Tot mai mulți pariori vor să își pună în valoare cunoștințele acumulate despre sport și să obțină profituri mari. Există peste tot pe internet așa numitele ponturi sigure oferite de diverse persoane care își spun specialiști în pariuri.

Aceste persoane cer anumite sume de bani în schimbul unor ponturi care susțin că sunt sigure. Mulți pariori sunt tentați de acest lucru gândindu-se că plătesc o anumită sumă de bani dar vor avea câștiguri mult mai mari apoi. Acest lucru este total neadevărat. O să îți explic principalele motive pentru care să eviți ponturile plătite și ce poți face pentru a-ți crește singur șansele de a avea o rată de câștig mai mare.

Gândire logică

În primul rând, trebuie să gândești logic. Dacă cineva ar deține ponturi sigure la pariuri, de ce ar mai avea nevoie să îți ceară ție bani pentru acele ponturi și nu ar paria el pentru a câștiga?

Un posibil răspuns ar fi lipsa fondurilor, dar nici acesta nu este plauzibil. Dacă ar fi cu adevărat un parior profesionist, cu siguranță ar avea multă experiență și multe pariuri câștigate, deci ar dispune de o bancă pentru pariuri destul de mare. Aceasta nu este decât o scamatorie pentru a face bani mai ușor de pe urma pariorilor care cred în aceste ponturi.

Siguranța rezultatelor meciului

Un alt aspect care trebuie luat în considerare, se referă la siguranța rezultatelor meciului. Nu trebuie să uiți că pariurile sportive fac parte din categoria jocurilor de noroc și că oricât te-ai baza pe analiză și cunoștințe, norocul joacă și el un rol important în rezultatul unui eveniment prin prisma factorilor pe care nu îi cunoști Indiferent că o echipă sau un jucător este foarte bun și are șanse mari de câștig, există și varianta ca acesta să piardă într-un anumit eveniment.

De aici îți poți da seama că nu există ponturi sigure. Există multe variabile care pot schimba direcția unui meci și arhicunoscutele surprize care pot apărea. Forma jucătorilor de moment, miza pentru care aceștia joacă, eventualele greșeli care pot apărea pe parcurs, toate acestea pot schimba radical rezultatul unui meci.

Analiza evenimentelor

Cea mai bună soluţie pentru a-ți crește șansele de reușită la pariuri este să analizezi chiar tu evenimentele pe care vrei să pariezi și să alegi pontul zilei. Trebuie să consulți statistici cu privire la istoricul jucătorilor, terenul pe care aceștia joacă, eventualele dueluri din trecut și felul în care au gestionat meciurile, jucătorii care lipsesc în acel eveniment dacă este cazul și nu în ultimul rând miza pentru care aceștia joacă respectivul eveniment.

Există evenimente în care anumite echipe sunt deja calificate pentru etapa următoare și meciul respectiv nu prezintă atât de mult interes, deci nu vor de tot ce pot pentru a se păstra pentru evenimentele importante.

Strategie

De asemenea, pentru a avea o șansă și mai mare de câștig este bine să îți alegi o strategie care ți se potrivește. Fie că vorbim de D’Alembert, Martingale sau Fibbonacci, oricare dintre acestea este utilă dacă o aplici eficient și calculat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.