Unde găsim cele mai bune cote, online sau offline?

0
7

Odată cu evoluția tehnologiei, lumea pariurilor a început să se dezvolte în mediul online. Acest lucru a venit ca oricare altul cu avantaje și dezavantaje. Foarte mulți pariori au ales să parieze în mediul online prin prisma mai multor factori, dar există și pariori care au rămas la pariurile clasice din agențiile stradale. O să îți prezint care sunt principalele diferențe între pariurile online și cele offline și cum se reflectă asta în cote și câștiguri.

Diferența de taxe

În primul rând, atunci când vorbim de pariurile online se evidențiază diferența de taxe. Atunci când alegi să plasezi un bilet la o casă de pariuri stradală, vei plăti o taxă de 5% din miza de pe bilet. Această taxă pare mică inițial dacă vorbim de un pariu de 10 lei. Dar dacă vorbim de un pariu de 1000 lei, atunci taxa va fi de 50 RON, bani pe care i-ai putea folosi pentru un alt pariu sau care fac diferența atunci când vorbim de payout.

Acest lucru nu se întâmplă atunci când vorbim de agențiile de pariuri online, de exemplu Betano pariuri. Este adevărat că există o taxă de 2% percepută din depozitul efectuat, dar unele agenții de pariuri online preferă să o platească în locul clientului, ceea ce nu găsim în agențiile stradale și nu se compară cu taxa de 5%. Atunci când vine vorba de câștiguri, există o taxă de 1% pe care o plătești atât în agențiile stradale, dar și când retragi banii de pe agențiile de pariuri online.

Oferta sportivă

În ceea ce privește oferta sportivă, este mai indicat să pariezi în mediul online deoarece ai la dispoziție mai multe variante din care poți alege. În timp ce la agențiile stradale trebuie să mergi din agenție în agenție pentru a consulta oferta, în mediul online poți consulta oferta mai multor agenții la câteva clickuri distanță, iar acest lucru este un mare avantaj. De asemenea, poți obține cote mai mari în mediul online folosind anumite metode.

Fiecare agenție de pariuri excelează prin cote pe un anumit sport. Unele oferă cote mai bune pe fotbal, altele pe tenis. În mediul online, poți profita rapid de ce are mai bun fiecare casă de pariuri. Majoritatea pariorilor au conturi deschise la mai multe case de pariuri online și aleg să parieze doar pe sporturile pe care excelează fiecare.

Acest lucru este mai greu de făcut în agențiile stradale deoarece necesită mult timp. În timp ce la agențiile stradale trebuie să răsfoiești paginile pentru a vedea cotele și să mergi din agenție în agenție, la pariurile online ai toată oferta sportivă în fața ta și poți compara mult mai ușor.

Un alt avantaj al pariurilor online este reprezentat de posibilitatea de a închide un pariu aflat în desfășurare și de a plasa pariuri live. Aceste două variante pot crește semnificativ câștigurile obținute. Majoritatea caselor de pariuri oferă pariuri live și streaming pentru evenimente.

Poți plasa în timpul meciului pariuri. De asemenea, multe agenții oferă opțiunea de cash out, opțiune prin care poți închide anumite evenimente de pe un bilet aflat în desfășurare pentru a-ți securiza o parte din câștiguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.