De Ziua Mondială de Luptă Împotrivă Diabetului, constănțenii sunt așteptați să își măsoare gratuit glicemia

0
110
Ziua Mondială de Luptă Împotrivă Diabetului

Pe 14 noiembrie de Ziua Mondială de Luptă Împotrivă Diabetului, Clubul Rotaract Pontus Euxinus Constanța și Asociația Studenților la Medicina și a Tinerilor Mediciniști, alături de de Farmacia Catena, Asociația Sweetland și Novo Nordisk doresc să atragă atenția asupra acestei boli.

Zâmbește Dulce” reprezintă o campanie de testare a glicemiei și este organizat în centrele comerciale Cora City Park Mall și Cora Brătianu. De asemenea, voluntarii sunt la dispoziția celor ce doresc să afle mai multe despre aceasta boală.

Diabetul zaharat este o boală cronică, metabolică, caracterizată prin niveluri crescute ale glicemiei (glucoza sau zahărul din sânge) care, în absența unui tratament corespunzător, duce în timp la leziuni grave ale inimii, vaselor de sânge, ochilor, rinichilor și nervilor.

Cu aceasta ocazie, persoanele ce doresc să își testeze nivelul glicemiei și să afle dacă se încadrează în categoria de risc sunt așteptate la punctele din in centrele comerciale pe data de 14 noiembrie, între orele 10.00 si 16.00.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.