Debut cu dreptul pentru HCDS în 2021

0
220

HC Dobrogea Sud a debutat cu dreptul în 2021. Echipa antrenată de Djordje Cirkovic a trecut, în etapa a-XVI-a din Liga Națională de handbal masculin, de Știința Bacău cu scorul de 29 la 22.

Meciul, care a avut loc în Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe, a început sub semnul echilibrului și a unui joc bărbătesc de ambele părți. S-a mers cap la cap până spre minutul 20, când HCDS a avut 2 minute magice și s-a desprins la 4 goluri, scor 8 la 4.

Constanța a dus avansul și la 6 goluri diferență, scor 14 la 8, dar finalul primei reprize a readus Știința Bacău în joc, iar la pauză tabela indica 14 la 10.

Trupa lui Sandu Iacob a ieșit practic mai târziu de la cabine și i-a permis HCDS-ului să închidă meciul înainte de limită. Nikolic a marcat de două ori consecutiv în debutul actului secund pentru 16 la 10 și zarurile erau aruncate.

Știința Bacău a avut o zvâcnire de a reintra în meci, s-a apropiat la 18-15, dar Susanu a repus din nou lucrurile în normalitate cu 2 goluri marcă înregistrată pentru 20 la 15.

În final HCDS s-a impus cu 29 la 22.

Următorul meci în Liga Națională de Handbal pentru HCDS este programat joi. Echipa constănțeană va întâlni, în Sala Katy Szabo, de la ora 13.00, CS Magnum Botoşani, lanterna roșie a clasamentului, într-un duel contând pentru etapa a -XVII-a a sezonului regulat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.