VIDEO. Dozele de vaccin antiCOVID Moderna au plecat spre Constanța

0
173
Foto: IGAV

Miercuri dimineață, 3 februarie a.c., 26.210 doze de vaccin Moderna au plecat spre centrele regionale din țară, cu o aeronavă a Ministerului Afacerilor Interne. Până la urmă, cele destinate Constanței vor ajunge cu o autospecială a M.A.I.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, aeronava M.A.I. a putut livra 7.610 doze în centrele regionale de distribuție Cluj-Napoca și Timișoara. Transportul dozelor de vaccin în centrele regionale de distribuție Brașov, Iași, Constanța, și Craiova se realizează cu autospeciale ale Ministerului Apărării Naționale.

În Municipiul București, vaccinul Moderna a fost distribuit la centrele de vaccinare de la Clubul seniorilor „Mihai Eminescu“, Institutul „Marius Nasta“, Institutul Național de Expertiză Medicală și Recuperare a Capacității de Muncă, Spitalul Clinic „Colțea“, Spitalul Clinic Obregia, Spitalul Universitar, Romexpo, precum și în alte centre medicale militare din rețeaua sanitară a M.A.I. și a M.Ap.N.

Vaccinurile sunt transportate în condiții optime de siguranță, cu respectarea lanțului de frig, la temperatura de 2 – 8 grade Celsius.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.