Delegație militară, în vizită la Năvodari. Chelaru: “Oaspeții noștri au dorit să cunoască orașul, fiind interesați de perspectivele de dezvoltare socio-economică a zonei”

0
157

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a primit miercuri, 28 octombrie a.c., vizita unei delegații militare mixte româno-americană, condusă de cpt. Greg Caruso, Civil Affairs Team Chief.

Oaspeții noștri au dorit să cunoască orașul Năvodari și specificul lui, fiind interesați în mod special de perspectivele de dezvoltare socio-economică a zonei și proiectele desfășurate de administrația locală. Cpt. Greg Caruso ne-a transmis că scopul acestei vizite este dorința de a dezvolta relații cu autoritățile locale și pentru a promova parteneriatul strategic și cooperarea dintre armata americană și oficialitățile române. M-a bucurat interesul manifestat de reprezentanții americani față de orașul nostru și am stabilit ca aceste întâlniri să se repete, mai ales în contextul în care în viitorul apropiat se vor desfășura mai multe aplicații militare româno-americane în poligonul de la Capul Midia“, susține primarul Florin Chelaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.