Demersuri pentru înfiinţarea liniei de gardă! Spitalul Mangalia are nevoie de pediatri ca de aer: a scos patru posturi la concurs. Proba scrisă, organizată la Spitalul Județean Constanța

0
610
Spitalul Mangalia

Spitalul Municipal Mangalia se confruntă cu o criză acută de medici. Astfel, managerul Alina Dan a decis să scoată la concurs două posturi de medici pediatri, pentru perioadă nedeterminată și două posturi pentru perioadă determinată.

Unitatea sanitară din sudul litoralului are nevoie de cadre medicale ca de aer. În prezent, în Secția de Pediatrie, își desfășoară activitatea doar un singur medic pediatru, iar consultațiile în Compartimentul Primiri Urgențe Pediatrie se fac până la ora 14:00.

După această oră, micii pacienți sunt nevoiți să apeleze la medicii de familie ori la cabinetele private de pediatrie din Mangalia. În cazuri deosebite, pacienții ajung la Urgența Spitalului Clinic Județean din Constanța cu ambulanța sau cu alte mijloace de transport.

150 lei, taxă de concurs

Numărul minim de medici pentru înfiinţarea liniei de gardă este de cinci medici pediatri, iar Spitalul Mangalia are un deficit de patru medici. Managerul a demarat procedura de organizare a concursului, iar medicii interesați își pot depune până la finele lunii februarie dosarul cu actele necesare la Compartimentul Resurse Umane al Spitalului Municipal Mangalia. Pentru înscriere, pediatri sunt nevoiți să achite 150 de lei taxă de concurs.

Proba scrisă, organizată la Spitalul Județean Constanța

Interesant este faptul că proba scrisă va fi organizată la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța, la etajul 8, Sala Raport de Gardă a Secței de Pediatrie, în data de 16 martie a.c., ora 09.00, potrivit anunțului semnat și ștampilat de managerul Alina Dan. Cât despre proba practică, facem precizarea că aceasta va avea loc în data de 20 martie, însă ora și locul de desfășurare vor fi comunicate ulterior.

Detaliile despre concurs le găsiți aici:

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.