Deputatul Dobre: A venit momentul în care administrația locală să facă efectiv ceva pentru a-și susține agenții economici

0
833

Problema agenţilor economici de pe litoral, care au activitatea suspendată, dar care vor fi nevoiţi ca în continuare să achite taxe şi impozite, se află în atenţia deputatului Pro România, Mircea Dobre, care îndeamnă administraţia publică locală să intervină şi ea!

A venit momentul în care administrația locală să facă efectiv ceva pentru a-și susține agenții economici, în municipiul Constanța și în stațiunea Mamaia: să reducă taxele, să-i ajute pe reprezentanții sectorului HORECA, prin eliminarea taxei de promovare turistică și a celei de ocupare a spațiului etc.”, a declarat, pentru Focus Press, deputatul constănţean.

“Acum a venit momentul dialogului real, nu electoral, pe teme concrete, între administrația locală și agenții economici, iar municipiul Constanța este, poate, cel mai important din întreaga țară, în acest moment, tocmai pentru că a fost pe primul loc în turismul românesc, atât ca număr de vizitatori, cât și ca încasări și taxe plătite statului, până acum. Iar de soarta afacerilor din această destinație a României va depinde dezvoltarea viitoare a turismului pentru întreaga țară. Brandul de țară poate miza pe Litoral, dar ce va fi în viitor depinde de soluțiile găsite și aplicate acum”, a mai arătat Mircea Dobre.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.