Deputatul PSD, Mitică Mărgărit, celebru după ce a declarat că are “ciasuri de mână ” de 12.000 de euro, numit membru în Comisia de control al SRI

0
790
sursa foto: HotNews.ro

Ca la noi, la nimeni! Deputatul PSD, Marius Mitică Mărgărit, a fost numit miercuri, 24 iunie a.c., membru în Comisia de control a activității Serviciului Român de Informații.

Desemnarea lui Marius Mărgărit s-a facut în cadrul ședinței comune a Senatului și Camerei Deputaților, cu 349 de voturi “pentru” și 17 “împotriva”, scrie ziare.com

Reamintin că în anul 2019, presa a scris că deputatul Marius Mitică Mărgărit are cont pe Tinder, celebra aplicație prin care cei care o descarca își pot găsi perechea. “Celebritatea” însă i-a fost adusă de declarația de avere depusă cand era Subsecretar de Stat la Ministerul Transporturilor, în care a scris că are “CIASURI DE MANA” în valoare de 12.000 de euro.

Desigur nu este singurul membru al Partidului Social Democrat care are probleme în a scrie și a se exprima corect gramatical. În reamintim în acest context și pe deputatul mitralieră, celebru pentru gafele sale, una dintre acestea, mesajul agramat pentru parlamentarii care „ridică mâna de-a proasta, fără să ştie ce votează.”

Culmea, chiar miniștri din cadrul Ministerului Educației ai Guvernului Dâncilă au pronunțat greșit unele cuvinte, spre exemplu Valentin Popa, rectorul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava. Acesta a vorbit despre ”pamblică” şi despre faptul că ”le sunt interzise accesul la o astfel de finanţare”.


În trecut, fostul ministru al educatiei, Liviu Pop, a folosit și el o formă neuzuală în limba literară a cuvântului „genunchi” (genunche). Ministrul Educației s-a apărat și a spus că a folosit un regionalism din Maramureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.