Raed Arafat aruncă bomba, referindu-se la situația din spitale, în contextul pandemiei de coronavirus : „Primul venit, primul servit!”

1
483

Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul de Interne (MAI) şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a transmis un mesaj similar cu cel al medicilor italieni din perioada de început a epidemiei, scrie mediafax.ro


Primul venit, primul servit!”, a fost mesajul medicului Arafat în contextul creşterii numărului de cazuri din ultimele zile. ”Sună extrem de cinic dar este realitatea, a completat Raed Arafat.


”Chiar dacă pare dur ce zic acum, la un moment dat, dacă nimeni nu vrea să creadă şi nimeni nu vrea să asculte ne rămâne o singură soluţie: aşteptăm la spital! Primul venit, primul servit! Stăm şi aşteptăm şi să nu uite lumea că vom ajunge la situaţia, nu eu, medicii, cum s-a întâmplat în alte ţări, să decidă cine rămâne în viaţă şi cine nu. Sună extrem de cinic dar este realitatea!”, a declarat Raed Arafat pentru Digi24.

1 COMENTARIU

  1. Cum sa decida medicii cine ramane in viata? Poate doar sa decida cine este intubat si cine lasat de izbeliste, daca nu are bani, cel mai probabil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.