Deranjată de câinele vecinilor, o năvodăreancă a sunat la 112 că se sinucide

3
6545
Un echipaj SMURD a fost prezent la solicitare. FOTO Cătălin SCHIPOR

Polițiștii au fost alertați în seara de 18 martie, de o femeie din Năvodari, care amenința că se sinucide, aruncându-se de la etaj.

Femeia care locuiește într-un bloc de pe Aleea Crinului din Năvodari a sunat la 112, deranjată în mod repetat de gălăgia făcută de vecini. Câinele acestora care a început să latre în jurul orei 19.00 a fost picătura care i-a umplut paharul. Apelanta a spus că nu mai suportă situația și că se va arunca de la etaj.

La fața locului au fost trimise echipaje ale poliției și ISU Dobrogea – un echipaj SMURD și o autospecială, iar în scurt timp, echipele de salvatori au reușit să ajungă la apelantă. Aceasta a fost consiliată, iar oamenii legii au discutat și cu vecinii problemă.

Situația a rămas sub observația oamenilor legii.

C.S.

3 COMENTARII

  1. Apelurile catre 112 din ce stiam de la sts sunt secrete pentru publicul larg … ce surse ilegale de informare aveti voi ?

  2. Eu stau pe lângă femeia aceasta da nu latră niciun caine femeia este nebună de en or nea reclamat si pe noi la poliție și noi ici nu stăm pe acasă noi suntem plecați la munca de dimineata pana seara femeia e nebună are ceva la cap credetima

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.