Descinderi după incendierea unui autoturism în localitatea Dăeni

0
2621
FOTO CU ROL ILUSTRATIV sursa foto: promotor.ro

În noaptea de 27 spre 28 noiembrie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în localitatea Dăeni, județul Tulcea, se află un autoturism cuprins de flăcări. Cercetările ulterioare au stabilit faptul că mașina a fost incendiată intenționat.

În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Măcin, în vederea stingerii incendiului și o echipă operativă alcătuită din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Secției 2 Poliție Rurală Măcin.

În urma evaluării preliminare, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Măcin au concluzionat faptul că incendiul care a cuprins autovehiculul în cauză a fost provocat cu intenție.

Având în vedere datele și informațiile obținute în cauză, în cursul zilei de 3 decembrie, au fost puse în aplicare 3 mandate de percheziție domicilară, în localitățile Dăeni și Ostrov.

În urma activităților desfășurate de polițiști, aceștia au identificat un tânăr, de 21 de ani, din localitatea Dăeni, județul Tulcea, bănuit de comiterea fapteu.

Cercetările în cauză sunt continuate, luându-se măsura reținerii față de tânărul de 21 de ani, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, la data de 4 decembrie, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și Unității Centrale de Analiză a Informațiilor.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.