Orăşel al copiilor, de sărbători, în comuna Lumina

0
139

Sărbătorile de iarnă sunt cea mai așteptată și dorită perioadă din an pentru mulți dintre noi, în special pentru copii. Iluminatul festiv de pe străzile comunei Lumina poate fi admirat încă de pe data de 1 decembrie a.c., iar odată cu el au mai fost inaugurate o sală de sport, un teren de sport și un parc.

În spiritul sărbătorilor de iarnă se află și comuna Lumina: primăria a pregătit iluminatul festiv atât pe străzile din comună cât și în parcul central, care se va transforma într-un orășel al copiilor. .

Autoritățile locale au inaugurat, tot pe 1 decembrie a.c., și Sala de Sport construită în incinta şcolii generale din Lumina. „Avem iluminat festiv, am făcut inaugurarea pe data de 1 decembrie a.c., am deschis parcul pentru copii. Anul acesta am alocat puțin de tot, în jur de vreo 5.000 de euro. Acum, pe 1 decembrie, am mai făcut inaugurarea și la o sală de sport, un teren de sport și un parc”, a declarat primarul comunei Lumina, Dumitru Chiru

Pe parcursul acestei luni, autoritățile le vor pregăti o serie de surprize copiilor și părinților în parcul central din localitate.

De precizat că participarea la evenimentele organizate pe parcursul întregii luni în parcul central se face respectând normele legale în vigoare cu privire la măsurile de prevenție COVID-19.

Andriana MAKRI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.