VIDEO. Primarul Ştefan Ilie, despre Energoterm: „Un morman de fiare care înghite, de peste 20 de ani, zeci de milioane de euro“

0
2375

O subvenție prea mică pentru locuitorii din Tulcea afectează în mod direct și Energoterm, societatea responsabilă cu încălzirea locuitorilor abonați la sistemul centralizat. Acesta este în pas de faliment, iar edilul municipiului, recunoaște că este o problemă gravă, dar situația trenează de ani de zile.

Ștefan Ilie arată cu degetul spre cei care în anii trecuți nu au făcut nimic pentru rezolvarea situației Energoterm din municipiul Tulcea și s-au folosit de această societate în scopuri electorale.

Energoterm, un subiect pe marginea căruia multă lume s-a încins în ultimele zile, deși, timp de atâția ani, nimeni nu a făcut nimic, nimeni nu a răspuns personal și, mai ales, patrimonial.

Două avarii în 48 de ore la CAF, un morman de fiare care înghite, de peste 20 de ani, zeci de milioane de euro din bugetul orașului. În tot acest timp, situația s-a agravat, iar cheltuielile au crescut.

Mai mult, anul trecut, chiar în timpul campaniei electorale, pe str Isaccei (în zona Alum), se îngropa un ultim tronson de conducte pentru CAF, iar odată cu acestea intrau în pământ și banii tulcenilor.

Lucrurile nu vor continua așa. Nu poți expune un oraș întreg pentru interesele electorale și financiare ale unor aleși și ale unor prestatori de publicitate“ a subliniat primarul municipiului Tulcea, Ștefan Ilie.

C.S

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.